lh.mk

I am a 22-year-old hacker, and engineering student at Rhine-Waal University of Applied Sciences. One can reach me through email: lubeskih [at] gmail or through IRC: tin @ Libera.chat, yyy @ Freenode, Cyberia.is.

Programs

Writings

Slides

Research and Publications...

Еве доаѓам по нив,
Нема да одминам никого.
В рака носам огнен жиг
Посилен од нивното мастило
Еве ме пак и пак,
Немам страв но носам страшна пресуда
И носам радосна вест:
Твојата крв е нивна слобода!

Над главата ми летаат бесни змејови
Од очиве ми искрат молњи пламени
Замавнувам со мечот косам пред себе
Господи, ти си моето силно оружје!

Зад мене летаат сили и престоли
Бегајте гнасни ѕверој, змии, гуштери
Одвнатре бликнува твојата светлина
Ќе ги погубиме со убавина!

— Мизар. Кобна Убавина. Армакедон.
        
... 

Герила од деца која низ ѓубре мотив ќе најде!

— Даре ДТ. Пиреј.